het veilinghuis van NRC Handelsblad

 

NRC Veilingen is het veilinghuis van NRC Handelsblad

Opgezet in samenwerking met Adams Amsterdam Auctions biedt het kopers en verkopers een vertrouwde omgeving om tot de uitwisseling van stukken en verhalen te komen. Adams is een gerenommeerd Amsterdams veilinghuis, bekend van onder andere de veiling van Het Grachtenhuis, van de veiling van het persoonlijk archief van Jan Cremer en van de opzienbarende Frans Molenaarveiling.

Heeft u stukken van waarde die u zou willen verkopen? De kans is groot dat een andere NRC-lezer er veel belangstelling voor heeft. Het kan van alles zijn, zoals kunst en toegepaste kunst, handschriften, en antiquarische boeken en prenten. Inzenden is eenvoudig en vrijblijvend. Stuur ons een foto met een korte beschrijving, onze experts doen de rest. We ontvingen inmiddels al meer dan 5.000 inzendingen van lezers. Ook kenners van de markt, waaronder diverse grote verzamelaars, gingen u voor.

Belangstelling vanuit de gehele wereld voor uw inzending? Alle stukken worden aangeboden via het grootste internationale veilingplatform Invaluable waardoor zich inmiddels reeds kopers uit 55 landen registreerden.

Op 12 december jongstleden is de zesde NRC Veiling met veel succes beëindigd. De resultaten vindt u via deze link voor de Moderne Kunst en deze voor de rest. Als u nog niet geregistreerd bent bij Invaluable, dan dient u even een account aan te maken.

De onverkochte stukken kunt u na afloop van de veiling bekijken en direct kopen in de aftersale via de pagina KOPEN op deze site. Wachten op de aftersale is overigens onverstandig: op onze laatste veilingen werd meer dan 80% - soms zelfs 100% (!) - verkocht.

Via de pagina VERKOPEN kunt u eenvoudig stukken inzenden voor de volgende veiling.