het veilinghuis van NRC Handelsblad

 

NRC Veilingen is het veilinghuis van de NRC

NRC Veilingen is opgezet in samenwerking met Adams Amsterdam Auctions en biedt kopers en verkopers een vertrouwde omgeving om tot uitwisseling van stukken en verhalen te komen. Adams is een gerenommeerd Amsterdams veilinghuis, bekend van onder andere de veiling van Het Grachtenhuis, van de veiling van het persoonlijk archief van Jan Cremer en van de opzienbarende Frans Molenaarveiling.

Heeft u stukken van waarde die u zou willen verkopen? De kans is groot dat een andere NRC-lezer er veel belangstelling voor heeft. Kunst en toegepaste kunst komen in aanmerking, net als handschriften, waardevolle boeken en prenten. Inzenden is eenvoudig en vrijblijvend, pas na schriftelijk akkoord wordt er geveild. Stuur ons een foto met een korte beschrijving, onze experts doen de rest. We ontvingen inmiddels al meer dan 30.000 inzendingen van lezers. Ook kenners van de markt, waaronder diverse grote verzamelaars en handelaren, gingen u voor.

Wilt u belangstelling vanuit de gehele wereld voor uw inzending? Alle stukken worden aangeboden via het grootste internationale veilingplatform Invaluable waardoor zich inmiddels reeds kopers uit 63 landen registreerden voor onze veilingen.

Op 18 oktober jongstleden is de achtste NRC Veiling met veel succes beëindigd. De resultaten vindt u via deze link (A - E) en deze link (F - Z) voor de Moderne Kunst en deze voor de rest. Als u nog niet geregistreerd bent bij Invaluable, dan dient u even een account aan te maken.

De onverkochte stukken kunt u na afloop van de veiling bekijken en direct kopen in de aftersale via de pagina KOPEN op deze site. Wachten op de aftersale is overigens onverstandig: op onze laatste veilingen werd meer dan 90% - soms zelfs 100% (!) - verkocht.

Via de pagina VERKOPEN kunt u eenvoudig stukken inzenden voor de volgende veiling.